Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality

Authors

DOI:

https://doi.org/10.33064/iycuaa2020792988

Keywords:

food, electronic, computing, image

Abstract

xxxx

Downloads

Download data is not yet available.

Metrics

Metrics Loading ...

Author Biography

Rafael Alejandro Casillas Peñuelas, Universidad Autónoma de Aguascalientes

Departamento de Ciencias de los Alimentos, Centro de Ciencias Agropecuarias

References

Basantia, N. C., Nollet, L. M. L., & Kamruzzaman, M. (Eds.). (2019). Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality [Análisis de imágenes hiperespectrales y aplicaciones para la calidad de los alimentos] (303 pp., ISBN-13: 978-138630796, ISBN-10: 1138630799). EE. UU.: CRC Press.

Published

2020-01-31 — Updated on 2020-01-31

Versions

How to Cite

Casillas Peñuelas, R. A. (2020). Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality. Investigación Y Ciencia De La Universidad Autónoma De Aguascalientes, (79), 101–102. https://doi.org/10.33064/iycuaa2020792988

Issue

Section

Reseña de Libro

Categories