Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality
DOI:
https://doi.org/10.33064/iycuaa2020792988Keywords:
food, electronic, computing, imageAbstract
xxxx
Downloads
Download data is not yet available.
Metrics
Metrics Loading ...
References
Basantia, N. C., Nollet, L. M. L., & Kamruzzaman, M. (Eds.). (2019). Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality [Análisis de imágenes hiperespectrales y aplicaciones para la calidad de los alimentos] (303 pp., ISBN-13: 978-138630796, ISBN-10: 1138630799). EE. UU.: CRC Press.
Published
2020-01-31 — Updated on 2020-01-31
Versions
- 2020-01-31 (2)
- 2020-01-31 (1)
How to Cite
Casillas Peñuelas, R. A. (2020). Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality. Investigación Y Ciencia De La Universidad Autónoma De Aguascalientes, (79), 101–102. https://doi.org/10.33064/iycuaa2020792988
Issue
Section
Reseña de Libro
Categories
License
Copyright (c) 2020 Rafael Alejandro Casillas Peñuelas
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Las obras publicadas en versión electrónica de la revista están bajo la licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional (CC BY-NC-SA 4.0)