Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality

Authors

DOI:

https://doi.org/10.33064/iycuaa2020792988

Keywords:

food, electronic, computing, image

Abstract

xxxx

Downloads

Metrics

PDF views
107
Jan 2020Jul 2020Jan 2021Jul 2021Jan 2022Jul 2022Jan 2023Jul 2023Jan 2024Jul 2024Jan 2025Jul 2025Jan 20267.0
|

Author Biography

Rafael Alejandro Casillas Peñuelas, Universidad Autónoma de Aguascalientes

Departamento de Ciencias de los Alimentos, Centro de Ciencias Agropecuarias

References

Basantia, N. C., Nollet, L. M. L., & Kamruzzaman, M. (Eds.). (2019). Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality [Análisis de imágenes hiperespectrales y aplicaciones para la calidad de los alimentos] (303 pp., ISBN-13: 978-138630796, ISBN-10: 1138630799). EE. UU.: CRC Press.

Published

2020-01-31 — Updated on 2020-01-31

Versions

How to Cite

Casillas Peñuelas, R. A. (2020). Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality. Investigación Y Ciencia De La Universidad Autónoma De Aguascalientes, (79), 101–102. https://doi.org/10.33064/iycuaa2020792988

Issue

Section

Reseña de Libro

Categories