This is an outdated version published on 2020-01-31. Read the most recent version.
Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality
DOI:
https://doi.org/10.33064/iycuaa2020792988Keywords:
food, electronic, computing, imageAbstract
xxxx
Downloads
Download data is not yet available.
Metrics
Metrics Loading ...
References
Basantia, N. C., Nollet, L. M. L., & Kamruzzaman, M. (Eds.). (2019). Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality [Análisis de imágenes hiperespectrales y aplicaciones para la calidad de los alimentos] (303 pp., ISBN-13: 978-138630796, ISBN-10: 1138630799). EE. UU.: CRC Press.
Downloads
Published
2020-01-31
Versions
- 2020-01-31 (2)
- 2020-01-31 (1)
How to Cite
Casillas Peñuelas, R. A. (2020). Hyperspectral imaging analysis and applications for food quality. Investigación Y Ciencia De La Universidad Autónoma De Aguascalientes, (79), 101–102. https://doi.org/10.33064/iycuaa2020792988
Issue
Section
Reseña de Libro
License
Las obras publicadas en versión electrónica de la revista están bajo la licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional (CC BY-NC-SA 4.0)